Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik yapılar pek çok avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Estetikle beraber kişiselleştirilebilir planlarıyla iç mekanda maksimum genişlikte ferah ve ergonomik yaşam alanları sunan Karmod yapıları konforuyla öne çıkıyor.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

My Prefab HouseIf there is a aspiration of a house, at this time my prefab dwelling We have been along with you to generate your dream arrive correct. It is possible to create your living Place at affordable costs thanks to these houses which might be each practical, stylish and earthquake resistant. As a result of these structures, which might be suited to use in summer season and Wintertime, it can be done to invest a pleasant lifetime. Moreover, considering the fact that the amount is determined in advance, you will not be confronted with surprise figures for the duration of the construction of your house.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama içinside aşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Prefabrik evlerin ömrünü prefabrik ev modelleri bakımları belirlemektedir. Belirli aralıklarda binaların iç ve dış boyalarının yapılması gerekmektedir. Bu aralıklar betonarme evler için de gerekli olarak belirgin aralıklardır. Aynı zamanda kullanıma bağlı olarak binanın herhangi bir yerinde oluşacak bozulma durumunda bozulan malzeme çAlright düşük bir maliyete değiştirilebilmekte ve yerine yenisi takılabilmektedir.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar prefabrik ev fiyatları verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada dimensions yaptıracağınız ev ile ilgili beton prepareı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Bunun yanında cephede ekstra ısı yalıtımı için gerekli kaplama malzemeleri ve prefabrik ev modelleri çatı kaplamasında kullanılan alternatifli malzemeler de fiyatı etkilemektedir.

Yenilikçi modellerde odalarda bile salon genişlik ve ferahlığını hemen prefabrik ev fark edeceksiniz. Zorunlu kolon ve kirişlerin mekanı daraltan sınırlamaları prefabrik villa tercihiyle geride kalacak.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve prefabrik ev düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Report this wiki page